Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Nomads - διαρροή: Απίστευτη ανατροπή με τον παίκτη που παραμένει στο παιχνίδι από την ψηφοφορία! Κι όμως δεν πρόκειται για...

12 Οκτωβρίου 2017 12:32
Nomads - διαρροή: Απίστευτη ανατροπή με τον παίκτη που παραμένει στο παιχνίδι από την ψηφοφορία! Κι όμως δεν πρόκειται για...

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Nomads μετά την χαμένη ασυλία των Νομάδων του Ωκεανού και της Ζούγκλας! Φώτης Φιλιππόπουλος, Νατάσα Καλογρίδη και Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον πρώτο μάλιστα να είναι για δεύτερη φορά, αφού την περασμένη βδομάδα κατάφερε να "διώξει" στο νήμα την Εύη Ιωαννίδου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Η απίστευτη κίνηση του Μαυρίδη στην ομάδα του, τα ζογκλερικά στο δύσκολο αγώνισμα και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση! (videos)

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν χτες για 2 ώρες ποιον θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι και το Athensmagazine.gr σας έχει την είδηση που δεν είναι βέβαια επιβεβαιωμένη!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν φτάσει στα "αυτιά" μας αλλά και από τις αντιδράσεις του κόσμου στο Twitter (Δείτε εδώ) πρώτη στις ψήφους του κοινού δεν είναι η Νατάσα Καλογρίδη που πίστευαν πολλοί αλλά η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα για χιλιάδες νοικοκυριά: Εποχιακό επίδομα πάνω από 900 ευρώ!

Σίγουρα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή αφού κανείς δεν υπολόγιζε την κολυμβήτρια, κι όμως φαίνεται πως κατάφερε αυτές τις δύο εβδομάδες να κλέψει τις καρδιές των τηλεθέατών!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως πρόκειται για μεγάλο ντέρμπι των δύο γυναικών, με την Ευαγγελία να κερδίζει στο νήμα! Όσο για τον Φώτη Φιλιππόπουλος έχει έρθει πάλι τρίτος και καταϊδρωμένος!

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share