Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Nomads: Έφυγε για Φιλιππίνες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Η φωτογραφία στο Instagram, το «αντίο» και η μεγάλη αποκάλυψη για το παιχνίδι!

Μετράμε αντίστροφα

21 Σεπτεμβρίου 2017 08:35
Nomads: Έφυγε για Φιλιππίνες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Η φωτογραφία στο Instagram, το «αντίο» και η μεγάλη αποκάλυψη για το παιχνίδι!

Πρεμιέρα κάνει στις 2 Οκτωβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από δυο εβδομάδες το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του Nomads, μέσα από την καθημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του, αποχαιρέτησε το κοινό καθώς έφυγε για Φιλιππίνες και πριν φύγει έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δράση επιστρέφει στους κινηματογράφους: Οι οκτώ νέες ταινίες της εβδομάδας (videos)

«Πολλοί γνωστά πρόσωπα πολύ γνωστοί αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, που κάποιοι μάλιστα άφησαν τις προπονήσεις για την παγκόσμια κατάταξη για να βρεθούν εκεί και πάρα πολλά πρόσωπα που θα πάθετε πλάκα όταν ακούσετε πως θα βρίσκονται εκεί. Πάμε για Nomads και ελπίζω αυτό που έχω στο μυαλό μου, αυτό που κάνει ο ΑΝΤ1 κι αυτό που στήνεται από την παραγωγή, γιατί είναι πραγματικά μια μεγάλη παραγωγή, να είναι αυτό που θα σας κάνει να περάσετε έναν πολύ ωραίο χειμώνα τηλεοπτικά. Να πω ότι φτιάξαμε ένα σύστημα εκεί από τις Φιλιππίνες που αν τα καταφέρουμε θα έχουμε συνεχή επικοινωνία μαζί σας. «

Νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram – που δημιούργησε τώρα πρόσφατα για τις ανάγκες του παιχνιδιού – φωτογραφία από το διαβατήριο και τα εισιτήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας πολιτικός!

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share