Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Nomads: Αυτός είναι ο λόγος που ο Διονύσης Αλέρτας έριξε άκυρο στο παιχνίδι - Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Τι είπε για την αποχώρηση του;

18 Σεπτεμβρίου 2017 08:31
Nomads: Αυτός είναι ο λόγος που ο Διονύσης Αλέρτας έριξε άκυρο στο παιχνίδι - Όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος!

Ενώ όλα είχαν συμφωνηθεί και οι υπογραφές είχανε πέσει ο διάσημος σεφ έριξε άκυρο στην παραγωγή και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Ο Διονύσης Αλέρτας παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Τηλέραμα και για πρώτη φορά αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που 2 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα του Nomads δε θα τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όπως είχαμε ακούσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Συνεχίζεται ο καύσωνας - Στους πόσους βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία;

Αν και ήμουν κατά των τατουάζ, έχω κάνει πάνω από εξήντα και έχω σκοπό να κάνω κι άλλα. Την αρχή την έκανα για κάποια κοπέλα, θέλοντας να της εκφράσω τι αισθανόμουν γι’ αυτήν. Έτσι, έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Δεν το μετάνιωσα ποτέ, άσχετα αν τώρα το έχω καλύψει! Θα αποδεχόμουν με χαρά την πρόταση του ΑΝΤ1 να συμμετάσχω στο «Nomads», αλλά τους επόμενους μήνες έχω κλείσει να παρακολουθήσω εξειδικευμένα σεμινάρια στο εξωτερικό, όπως για γλυκά χωρίς γλουτένη και πανετόνε οπότε ήταν απαγορευτική περίοδος. Επειδή όμως είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και «Nomads 2», θα ρυθμίσω τις υποχρεώσεις μου ώστε να μπορέσω να λάβω μέρος και να δοκιμάσω τις αντοχές και τις δυνατότητες μου!»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share