Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Έφυγε για να πάει στο Nomads!

10 Σεπτεμβρίου 2017 17:32
Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά!  Έφυγε για να πάει στο Nomads!

Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη ανατροπές! Αλλαγές, αποχωρήσεις, νέες αφίξεις, μεταγραφές που συζητιούνται! Μπορεί να λείπαμε όλοι διακοπές, όμως το τηλεοπτικό τοπίο άλλαξε εντελως και το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας αποκαλύψει όλα αυτά που θέλετε να μάθετε…

Σίγουρα η φετινή χρονιά, είναι η χρονιά των ριάλιτι, αφού τα περισσότερα κανάλια στην βραδινή ζώνη θα προτιμήσουν να βάλουν το δικό τους ριάλιτι επιβίωσης! Ο ΣΚΑΙ με το Survivor, ο Αnt1 με το Nomads και το Έψιλον με το Survival.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Οι 6+1 διάσημοι που θα πάρουν μέρος στους "Νομάδες"!

Αλλά η είδηση που σας έχουμε εδώ στο Youweekly.gr αφορά το Nomads και το Πρωινό και είναι πολύ πολύ καυτή!

Μας προβλημάτισε αρκετά για ποιον λόγο η Φαίη πήρε τόσα νέα άτομα στην εκπομπή της και αρχίσαμε να το ψάχνουμε! Εκτός λοιπόν από τις αποχωρήσεις που γνωρίζουμε ήδη, της Σάσας Σταμάτη και του Στέφανου Κωνσταντινίδη, έρχεται άλλη μία αποχώρηση φωτιά… για το Nomads! Ναι καλά ακούσατε… τα παρατάει και πάει Φιλιππίνες! Μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής!

Δεν θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία μετά από συζητήσεις με το κανάλι αποφάσισε να πει το «ναι» και να δοκιμάσει τις αντοχές της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youweekly.gr τα ονόματα είναι πολύ «καυτά» μιας και ανάμεσα τους όπως σας έχουμε αποκαλύψει και από το παρελθόν είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Όλγα Πηλιάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Διονύσης Αλέρτας, Νατάσα Καλογρίδη… τώρα προστίθενται και η Μαντώ! Για να δούμε… θα τα καταφέρει;

Πηγή: Youweekly.gr

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share