Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ειρήνη Καζαριάν: Τι αναφέρει ο δικηγόρος της για το ροζ βίντεο;

Ολόκληρη η απάντηση...

7 Ιανουαρίου 2019 14:57
Ειρήνη Καζαριάν: Τι αναφέρει ο δικηγόρος της για το ροζ βίντεο;

Σε μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου έχει μπει τις τελευταίες μέρες η Ειρήνη Καζαριάν!

Η μελαχρινή καλλονή είδε το όνομα της φαρδύ... πλατύ σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας το οποίο ανέφερε πως είναι η πρωταγωνίστρια ροζ βίντεο και πως κέρδισε στο GNTM με όχι και... τόσο θεμιτά μέσα!

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και τόνισε πως το βίντεο είναι συκοφαντικό και πως δεν είναι η μελαχρινή καλλονή η... πρωταγωνίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Κέρδισε 500.000 ευρώ παίζοντας ξυστό μέσα σε αεροπλάνο!

"Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου. Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια. Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως. Αυτό την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάρισα: Κατέβηκε για να αγοράσει τσιγάρα και έκανε το μεγάλο λάθος: Πλήρωσε στο περίπτερο και έμεινε άφωνος!

Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται, καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Προσπαθούμε όλοι μαζί να την στηρίξουμε σε κάθε τι, ψυχολογικό, ηθικό, νομικό. Θεωρώ ότι η εφημερίδα δεν θα ανταποκριθεί και θα προχωρήσουμε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση" ανέφερε ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share