Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Χριστοπούλου!

Τι συνέβη;

18 Δεκεμβρίου 2018 13:26
Δύσκολες ώρες για την Έλενα Χριστοπούλου!

Η Έλενα Χριστοπούλου ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, στο οποίο αποχώρησε η Εύη Ιωαννίδου, η coach του GNTM, έκανε μια δημοσίευση και οι followers της, την κατέκλυσαν με μηνύματα καθώς τρόμαξαν!

Ποστάροντας μια φωτογραφία της από το χθεσινό επεισόδιο, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε: "Ήταν μια από τις δύσκολες ημέρες της ζωής μου αυτό το γύρισμα για προσωπικούς λόγους ! Όμως ήταν εκεί η @vickykaya_ που είναι αστείρευτη κ τόσο μα τόσο επαγγελματίας, ήταν εκεί η @genevievevv με την μπλούζα με τα 1000 μάτια π δεν έκανε κάτι άλλα δεν χρειάζεται γιατί είναι αυτό το άτομο! #κατιδικαμου Καληνύχτα λοιπόν" και με αυτόν τον τρόπο έκανε την αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Ένα βήμα από το Survivor 3 η πλέον πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM!

Τα μηνύματα των φίλων της, γνωστών και άγνωστων, ήταν τόσα πολλά, που η Έλενα Χριστοπούλου, επανήλθε σήμερα με ένα βίντεο στα Instastories της, μέσω του οποίου ευχαριστεί τους φίλους της για τα μηνύματα που της έστειλαν. Ωστόσο είπε πως ακόμα δεν είναι καλύτερα αλλά σύντομα θα είναι καλύτερα!

Τι συμβαίνει με την Έλενα Χριστοπούλου; Γιατί είναι στα "μαύρα" πανιά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Τι λέει ο 19χρονος μέσα από την φυλακή;

Πηγή: youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share