Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ακρίτα σε Άδωνι Γεωργιάδη: "Μας βγήκαν όλοι στούρνοι..."!

Τι απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ;

11 Δεκεμβρίου 2018 17:10
Ακρίτα σε Άδωνι Γεωργιάδη:

Αρχαία ελληνικά σε σκύλους διάβασαν παιδάκια στην Ελληνική Αγωγή, τη σχολή του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, και το τρολάρισμα που δέχτηκε ήταν ανελέητο, με το twitter να παίρνει φωτιά με τα ευρηματικά σχόλιά και τα ευφυέστατα memes.

Στην ουσία επρόκειτο για μια πειραματική διαδικασία μάθησης, που διευκολύνει τα παιδιά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ανάγνωση κειμένων με τη βοήθεια των σκύλων.

Στην πρωτοβουλία του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρθηκε η Έλενα Ακρίτα, σε ένα ειρωνικό κείμενό της που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα "Τα Νέα", διακωμωδώντας την όλα διαδικασία με τον δικό της τρόπο.

Μερικά αποσπάσματα του κειμένου της

"Είδα προχθές ένα κοκονάκι και μου απήγγειλε Ησιόδου Θεογονία νεράκι. Πέσανε τα μούτρα μου, να μην το πω; Πολύ το ντράπηκα το ξένο το σκυλί. Εμείς τέσσερα σκυλιά έχουμε και μας βγήκαν όλοι στούρνοι".

"Όταν γυρίσαμε σπίτι τα μάζεψα όλα και τους δήλωσα πως θα τα γράψω στην σχολή του Αδώνιδος. Να ξεστραβωθούν, να πάρουν πεντε εφόδια, η ζωή δεν είναι λιάζομαι, ρεύομαι και κυνηγάω την ουρά μου. Στην αγορά εργασίας περιμένουν ουρά οι σκύλοι, ποιόν θα προτιμήσει ο εργοδότης; Το σκυλί το καταρτισμένο, που θα του απαγγείλει κι έναν θρήνο της Αντιγόνης, ή τον Άρη μου, που ό,τι ευφυέστερο έχει κάνει στην ζωή του είναι θα θαυμάζει με τις ώρες τα κακά του;".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία για την Ζέτα Δούκα: Έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά!

"Δεν με πειράζει που διδάσκει σκυλιά ο Αδωνις Γεωργιάδης. Με πειράζει που διδάσκει σκυλιά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ".

Η απάντηση του Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να απαντήσει στην Έλενα Ακρίτα και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα σε γ@μ@σ@ ρε! Ωραία ήτανε;": Βίντεο σοκ από τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού μέσα στην φυλακή!

"Επειδή αναφέρθηκα στο σημερινό άρθρο της κας Έλενας Ακρίτα, για να τηρήσω την δεοντολογία το ανεβάζω. Φυσικά κάνει λάθος, η εκδήλωση δεν ήταν δική μου, ήταν καταπληκτική, η μέθοδος έχει αποτέλεσμα, τα παιδιά πέρασαν υπέροχα! Ευχαριστώ την κα Σταθοπούλου και την ομάδα της".

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share