Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα μεγατόνων: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Μεταγραφική βόμβα από την Αλέξη Τσίπρα!

13 Νοεμβρίου 2018 14:24
Βόμβα μεγατόνων: Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη έχει πέσει στο τραπέζι ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε το ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6. Οι ζυμώσεις είναι πολλές και ακόμα περισσότερα τα ονόματα που διακινούνται ως επιλογές, ωστόσο το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει ακόμα καταλήξει σε όνομα. Ωστόσο η επιλογή Αλβέρτη θεωρείται από κάποιους ως «καλή» για να σταθεί απέναντι στον Κωστή Μπακογιάννη που είναι ο υποψήφιος της ΝΔ, αλλά και τον Παύλο Γερουλάνο, που επίσης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ΣΚΑΙ!

Η υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων είναι γεγονός πάντως ότι δυσκολεύει πολύ το επιτελείο της Κουμουνδούρου και μάλιστα για το θέμα διχάζονται οι κυβερνητικές φατρίες. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι ότι μία ομάδα μέσα στην κυβέρνηση -και μάλιστα ιδιαίτερα κοντά στον Αλέξη Τσίπρα- έχει προτείνει ως διέξοδο την υποστήριξη του Κώστα Μπακογιάννη! Συνεργάτης του πρωθυπουργού, έχοντας εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη πολλών στελεχών, μεταξύ αυτών και υπουργών, εξέφρασε την άποψη ότι με τον τρόπο αυτό θα υπήρχαν πολλαπλά οφέλη. Από τη μία θα αιφνιδίαζαν την αξιωματική αντιπολίτευση, στριμώχνοντας ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από την άλλη θα αποδείκνυαν εμπράκτως τη «διάθεσή μας να μην κινηθούμε μικροκομματικά, αλλά υπερκομματικά». «Εξάλλου και ο ίδιος ο Μπακογιάννης ως υπερκομματική επιλογή πλασάρεται», μας λέει το ίδιο στέλεχος. Τέλος, ως κόμμα εξουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα γλίτωνε την ηχηρή έλλειψη μιας ανταγωνιστικής υποψηφιότητας που θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο ή τουλάχιστον να καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν θα μου μειώσεις ούτε ευρώ": Άγριος τσακωμός Alpha με κορυφαία παρουσιάστρια!

Σε αυτή την πρόταση, όμως, αντέδρασε σφόδρα μια άλλη ομάδα του κόμματος, η οποία απέρριπτε μετά βδελυγμίας και την επιλογή του Παύλου Γερουλάνου ως ελιτίστικη. Χαρακτηριστική είναι μεταμεσονύκτια συζήτηση σε γνωστό στέκι του Παγκρατίου, όπου μια παρέα προβεβλημένων στελεχών σχολίαζε ότι είναι «αστείο να μιλάμε ταξικά, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των πολλών και να δίνουμε χρίσμα στον Γερουλάνο, ο οποίος εκπροσωπεί τους λίγους». Τι και αν η συγκεκριμένη παρέα αποφάσισε να απολαύσει αμέσως μετά ένα πανάκριβο ουίσκι, η τιμή του οποίου είναι απαγορευμένη για τους πολίτες τα συμφέροντα των οποίων λένε ότι προστατεύουν.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share