Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Συνελήφθη γιος ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ! - Συμμετείχε σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Είναι ύποπτος και για άλλες παράνομες ενέργειες!

13 Οκτωβρίου 2018 10:20
Είδηση σοκ: Συνελήφθη γιος ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ! - Συμμετείχε σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων και δύο αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το Documento, γιος και ανιψιός ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη για εμπορία ναρκωτικών ως μέλος μεγάλου κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν και δύο ενεργοί αστυνομικοί.

Πρόκειται για κύκλωμα που δρούσε κυρίως στα Τρίκαλα όπου και πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας μετά από παρακολούθηση μηνών αλλά και στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι 7,5 μηνών έγκυος!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον συγκεκριμένο να παίζει ρόλο ενδιάμεσου, ενώ είναι ύποπτος και για άλλες παράνομες ενέργειες.

Στην επιχείρηση που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί, κοκαΐνη, χασίς, όπλα, κοσμήματα, παλιές εικόνες αλλά και αντίγραφα ζωγραφικών πινάκων αξίας.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη στην Αθήνα σε διαμέρισμα της συντρόφου του ενώ επρόκειτο να συναντηθεί με γνωστό κακοποιό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται εξπέρ στη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.

Ο αλβανός κακοποιός φαίνεται πως λίγο πριν το ραντεβού απέφυγε τη συνάντηση πράγμα που δημιουργεί υποψίες για το ότι μπορεί να ενημερώθηκε από κάποιον την τελευταία στιγμή.

Εκ των δύο αστυνομικών, ο ένας υπηρετεί στην Αθήνα, στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και έχει συλληφθεί μαζί με ακόμα οκτώ άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Πετρούνια!

Ο δεύτερος αστυνομικός υπηρετεί στα Γρεβενά και φαίνεται πως η επαφή του με το κύκλωμα ήταν τυχαία αφού ο ίδιος- όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες- φαίνεται να εξυπηρετούσε άλλο κύκλωμα στα Γρεβενά.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ανεξάρτητα από τα ευρήματα βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο κύκλωμα του οποίου η δράση έχει καταγραφεί πλήρως κατά τη νόμιμη παρακολούθηση από τους αστυνομικούς των τμημάτων Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πηγή: Documentonews.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share