Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας!

Παρουσιάσθηκε πριν από λίγο

4 Οκτωβρίου 2018 18:13
Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας!

Το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύφθηκε πριν από λίγο, κατά την ομιλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τα 44 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Το νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί από εθελοντή, ο οποίος δούλεψε πάνω στην ιδέα του να αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Για το λόγο αυτό δεν θα έχει περίγραμμα.

Ο βασικός συμβολισμός πίσω από σήμα είναι ότι η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό κόμμα. Γι' αυτό θα μπορεί να αλλάζει χρώματα, να επικαιροποιείται και να συμβολίζει την ανάλογη προσαρμογή. Ο βασικός σχεδιασμός περιλαμβάνει 7 τρίγωνα, τα οποία σχηματίζουν τα αρχικά «Ν» και «Δ» με τον Πυρσό στη μέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Η απόλυτη μάχη για την πρωτιά! - Τι έκαναν Σκορδά, Τσιμτσιλή, Καραβάτου, Στεφανιδου;

«Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει» έγραψε στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ για το νέο σήμα του κόμματος και σημείωσε: «Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share