Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σταύρος Θεοδωράκης από την ΔΕΘ: Χρέος η αυτόνομη πορεία μας!

Η δικαιοσύνη είναι αυτή που τώρα πρέπει να απαντήσει για το Μάτι!

13 Σεπτεμβρίου 2018 16:06
Σταύρος Θεοδωράκης από την ΔΕΘ: Χρέος η αυτόνομη πορεία μας!

Εφ όλης της ύλης συνέντευξη στους δημοσιογράφους, δίνει αυτή την ώρα στην ΔΕΘ ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε:

Ακόμη και σήμερα υπάρχουν παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Ο πρωθυπουργός, όμως, έχει γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τοίχους δηλαδή, υπαλλήλους και φρουρούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφροδίτη, Σελήνη και Δίας στον Σκορπιό: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Υπάρχει μια συνομωσία σε αυτή τη χώρα εναντίον της λογικής και των λογικών. Μια συμμαχία οπισθοδρομικών και βολεμένων, αριστερών και δεξιών. Η μάχη θα κερδηθεί μόνο αν οι πολίτες πάψουν να είναι παρατηρητές. Μόνο αν όλοι μας σκεφτούμε διαφορετικά και έξω από το κουτί.

Θεωρούμε χρέος μας την αυτόνομη πορεία μας. Να σπάσουμε το εκκρεμές συντηρητικοί – λαϊκιστές, λαϊκιστές – συντηρητικοί.

Η δικαιοσύνη είναι αυτή που τώρα πρέπει να απαντήσει για το Μάτι. Αυτοί που δεν επέδειξαν τόλμη και ευθύνη πρέπει να τιμωρηθούν.

Να κόψουμε τα άχρηστα τμήματα του δημοσίου. Να ελέγξουμε τις σπατάλες στις κρατικές προμήθειες. Να προστατεύουμε τον έντιμο και ικανό δημόσιο υπάλληλο, κόντρα στους κομματικούς εγκάθετους και την αναξιοκρατία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Πότε κάνει πρεμιέρα; Όλο το παρασκήνιο και το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1!

3 στους 4 Έλληνες κάτω των 35 ετών συζητούν να φύγουν. Η Ελλάδα καταντάει μια χώρα συνταξιούχων, χωρίς μάλιστα να μπορεί να θρέψει τους συνταξιούχους της.

Θέλουμε μια άλλη ΔΕΘ, χωρίς μονολόγους, έωλες υποσχέσεις & συγκρούσεις στους δρόμους. Έχουμε προτείνει να έρχονται την ίδια μέρα οι αρχηγοί στην πόλη, να αντιπαρατίθενται για την ανάπτυξη, την παραγωγή νέου πλούτου, την οικονομία. Όπως και στα μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share