Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζήτησε συγγνώμη στον αέρα η Αυλωνίτου! (video)

Για την έκφραση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη

10 Αυγούστου 2018 11:28
Ζήτησε συγγνώμη στον αέρα η Αυλωνίτου! (video)

Συγγνώμη για την τοποθέτησή της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου χαρακτήρισε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ σχετικά με τη φωτιά στο Μάτι, τα θύματα και τους εγκαυματίες «π@@@@@α και τεράστιες κοτσάνες» ζήτησε κατόπιν παρέμβασης του γραμματέα παραγωγικών τομέων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Βασίλη Ξυπολυτά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

«Ήταν λάθος, αν αυτό καλύπτει», είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή στο «Κανάλι Ένα» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είχε προηγηθεί η παρέμβαση του κ. Ξυπολυτά, ο οποίος υποστήριξε πως θα αποχωρούσε από πάνελ, αν η κα. Αυλωνίτου δεν ζητούσε συγγνώμη για τη δήλωση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα;

«Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησα μία λέξη που δεν χρησιμοποιείται στον πολιτικό διάλογο ασχέτως αν η αντιπολίτευση χρησιμοποιεί τέτοιου είδους λέξεις εναντίον όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Πρωθυπουργού», είπε ακόμη η κα. Αυλωνίτου και πρόσθεσε: «Το παίρνω πίσω. Απλά δεν ξέρει τι λέει, είναι άσχετος με το θέμα. Και για τη συγκεκριμένη έκφραση, ναι, ζητώ συγγνώμη. Έπρεπε να το πω με άλλο τρόπο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share