Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι είπε η Βασίλισσα Ελισάβετ μόλις συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ;

Τα πρώτα λόγια της στον Αμερικανό πρόεδρο

18 Ιουλίου 2018 13:42
Τι είπε η Βασίλισσα Ελισάβετ μόλις συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ;

Μετά την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με την βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη εβδομάδα, οι βασιλικοί παρατηρητές προσπαθούν να μαντέψουν τι μπορεί να είπαν οι δυο τους κατά τη διάρκεια της προσωπικής τους συνάντησης στο κάστρο Γουίνσδορ.

Μήπως συζήτησαν για την καθυστέρησή του; Ή για το γεγονός ότι περπάτησε μπροστά από την μονάρχη; Όπως αποδεικνύεται η συζήτησή τους δεν ήταν και τόσο ιδιαίτερη.

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής του συνέντευξης στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε στον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν της εκπομπής «Good Morning Britain» τι πραγματικά πιστεύει για την βασίλισσα, αποκαλώντας την «μια φανταστική γυναίκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Όπως αναφέρει η Daily Express, όταν ο Μόργκαν τον ρώτησε «Ποιες ήταν οι πρώτες της λέξεις;», ο Τραμπ απάντησε πως η μονάρχης του είπε: «Καλώς ήρθατε». «Ένα απλό καλωσόρισμα. Πολύ κομψό. Και πολύ όμορφο. Ήταν πραγματικά κάτι ιδιαίτερο».

Ερωτηθείς εάν η βασίλισσα τον συμπάθησε, ο Τραμπ είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους της, αλλά μπορώ να σας πω ότι την συμπάθησα πολύ. Κι αυτό συνήθως βοηθάει. Τη συμπάθησα πάρα πολύ». Μπορεί επίσης να βοήθησε το γεγονός πως η μητέρα του Τραμπ ήταν φανατική θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη τραγωδία: Κατέρρευσε πολυκατοικία! Νεκροί και εγκλωβισμένοι!

Ο Τραμπ και η βασίλισσα συζήτησαν επίσης για το Brexit και ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως η Αυτού Μεγαλειότητα απάντησε ότι είναι ένα «πολύ περίπλοκο πρόβλημα». Όσο για την πρώην Αμερικανίδα ηθοποιό και νυν δούκισσα Μέγκαν Μαρκλ; Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ υποστήριξε ότι η πρίγκιπας Χάρι είπε «πρέπει να δώσουμε στον Ντόναλντ Τραμπ μια ευκαιρία». Ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε ότι ενώ δεν έχει γνωρίσει τον Χάρι, του αρέσει ο πρίγκιπας και του αρέσει η «ενέργεια» της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share