Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας χρόνος χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! - Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο!

Συγκινημένη η οικογένεια του!

26 Μαΐου 2018 16:23
Ένας χρόνος χωρίς τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! - Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο!

Πλήθος κόσμου έδωσε «το παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες ώρες της 29ης Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών. Ο πρώην πρωθυπουργός κηδεύτηκε δίπλα στην αγαπημένη του Μαρίκα, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ.

Σήμερα, όλη η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και πολλοί βουλευτές και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά για το ετήσιο μνημόσυνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor;

Τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο και η βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη δεν προέβησαν σε δηλώσεις ενώ μετά το πέρας της δέησης μίλησαν με τον κόσμο και επικοινώνησαν με φίλους και συνεργάτες του πατέρα τους που δραστηριοποιούνται κομματικά στο νομό.

Βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη από όλη την Κρήτη αλλά και φίλοι της οικογένειας από την υπόλοιπη Ελλάδα βρέθηκαν δίπλα στην οικογένεια Μητσοτάκη σε μία ιδιαίτερη στιγμή, όπως ακούστηκε να λέει η Ντόρα Μπακογιάννη σε φίλους της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Άνθιμος δεν ήθελε να χωρίσουν! Η Μαρία Νεφέλη του το ζήτησε!": Αποκαλύψεις φωτιά για το χωρισμό!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε μια φωτογραφία με το σούρουπο στα Χανιά γράφοντας:

«Σούρουπο στα Χανιά! Ο τόπος που γεννήθηκε και αγάπησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΑΝΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Βλάχος: Το ξέσπασμα για τον "χωρισμό" με την Τριανταφυλλίδου και η απάντηση που κλείνει στόματα!

Το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ανακοίνωσε η ΝΟΔΕ Χανίων η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την απώλεια, του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σας ενημερώνουμε ότι θα τελεστεί το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 11π.μ., ετήσιο αρχιερατικό μνημόσυνο στη Μητρόπολη Χανίων».

Πηγή: star.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share