Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Δεν μου αρέσει ο Μπουτάρης γιατί φοράει σκουλαρίκι" - Ποιος το είπε;

Δείτε ποιος είναι...

21 Μαΐου 2018 17:54

Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου Βόλου δεν αποδέχθηκε να συζητηθεί και να εγκριθεί ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Αποχώρησε, πριν ακόμη ξεκινήσει η σημερινή συνεδρίαση, το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η συζήτηση «άναψε», με αφορμή την πρόταση της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» για ψήφισμα καταδίκης της επίθεσης στον Γιάννη Μπουτάρη.

Η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου δεν αποδέχθηκε να συζητηθεί και να εγκριθεί το εν λόγω ψήφισμα, με τον δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, να επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή δεν εγκρίνει πάγια τη συζήτηση ψηφισμάτων που δεν αφορούν την πόλη.

Ο κ. Μπέος είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα, γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία και ότι στον ίδιο δεν αρέσει ο κ. Μπουτάρης, “γιατί φοράει σκουλαρίκι”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: H ομάδα που κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Κολομβία!

"Μετά του Αγίου Πνεύματος, επιστρέφουμε και ετοιμαστείτε για «πολύ άγριο ροκ, κοιτάξτε να αντέξετε»", όπως ανέφερε χαρακτηριστικα, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, σύμφωνα με το newsvolos.com.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share