Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο ξέσπασμα Καμμένου κατά Ερντογάν: «Είναι τρελός, μπορεί να κρατήσει τους δύο στρατιωτικούς 15 χρόνια!»

Μίλησε με σκληρά λόγια!

2 Απριλίου 2018 17:23
Απίστευτο ξέσπασμα Καμμένου κατά Ερντογάν: «Είναι τρελός, μπορεί να κρατήσει τους δύο στρατιωτικούς 15 χρόνια!»

Με οξύτατο ύφος και χαρακτηρισμούς επιλέγει να απαντήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο κρεσέντο των τουρκικών προκλητικών δηλώσεων.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «τρελό» ενώ στο ερώτημα πότε θα απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί απάντησε «μπορεί σε ένα, μπορεί και σε δεκαπέντε χρόνια» εξηγώντας πως στην γειτονική χώρα δεν υπάρχει ασφάλεια δικαίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα;

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν «προσχεδιασμένη». Παράλληλα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν περι υποσχέσεων του κ. Αλέξη Τσίπρα για την άμεση απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών. «Δεν είναι ίδιες οι δύο υποθέσεις. Σε εμάς ήρθαν και ζήτησαν άσυλο. Εμείς μάλιστα τους επιστρέψαμε άμεσα και το ελικόπτερο» είπε μεταξύ άλλων. Αναφορικά με το αν ανησυχεί για θερμό επεισόδιο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έσπευσε να υποβαθμίσει τα σχετικά δημοσιεύματα και εκτιμήσεις υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως οι ένοπλες δυνάμεις της γειτονικής χώρας βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share