Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κορίτσι του Πούτιν πήγε με την γούνα της και το... χαμόγελο της να ψηφίσει (Photos)

19 Μαρτίου 2018 12:30
Το κορίτσι του Πούτιν πήγε με την γούνα της και το... χαμόγελο της να ψηφίσει (Photos)

Η φημολογούμενη αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα άσκησε χθες το εκλογικό της δικαίωμα αρνούμενη να πει ποιος ψήφισε αν και ξεκαθάρισε πως «Θα κερδίσει σίγουρα».

Η πανέμορφη 34χρονη πρώην αθλήτρια έφθασε μόνη της σε ένα εκλογικό τμήμα της Μόσχας και μάλιστα, φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική αγορά: Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ... επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω;


Έδωσε το ρωσικό της διαβατήριο σε μία εκλογική υπάλληλο που την επέπληξε: «Σας περιμένουμε, σας περιμένουμε... και δεν ερχόσασταν» επικρίνοντάς της για το γεγονός ότι δεν ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Η Καμπάεβα, που είναι 31 χρόνια νεότερη του Πούτιν, ζήτησε από την υπάλληλο να της θυμίσει πού πρέπει να ρίξει την ψήφο της. Χαμογελώντας, έριξε την ψήφο της προτού φύγει από το εκλογικό τμήμα.

Το Κρεμλίνο αρνείται πεισματικά πως η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης είναι η κρυφή Πρώτη Κυρία, αλλά οι εικασίες δίνουν και παίρνουν, συμπεριλαμβανομένων και όσων αναφέρουν πως έχουν αποκτήσει και παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Ποιοι θα πάρετε μέχρι 954 ευρώ τις επόμενες μέρες; Δείτε αν είστε στην λίστα

Η Καμπάεβα, που δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με κανέναν σύντροφο εδώ και μια δεκαετία, παρότι θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ρωσίδες, είναι επίσης πoλύ σφιχτή με την ερωτική της ζωή.



Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share