Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Βουλή: Έμπαινε νερό από το ταβάνι και κάλυψαν με νάιλον τους υπολογιστές (Photos)

15 Φεβρουαρίου 2018 20:49
Σοκ στη Βουλή: Έμπαινε νερό από το ταβάνι και κάλυψαν με νάιλον τους υπολογιστές (Photos)

Μπορεί ο γυάλινος θόλος της Βουλής να συντηρήθηκε πριν από λίγα χρόνια, όμως η σημερινή βροχή φανέρωσε τα αδύνατα σημεία του.

Το πρωί σήμανε συναγερμός στις τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής όταν ο θόλος πάνω από την αίθουσα της Ολομέλειας άρχιζε να στάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O παράφορος έρωτας ενός νεαρός για 44χρονη μητέρα στην Άρτα: Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας! (video)

Η βροχή έπεφτε στα έδρανα του ΚΚΕ και εκλήθησαν οι τεχνικές υπηρεσίες για να ελέγξουν τη ζημιά και να αποκαταστήσουν άμεσα τη διαρροή.

Ευτυχώς, δεν υπέστησαν ζημιά τα νέα σύγχρονα μηχανήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, καθώς εδώ και μέρες και μέχρι να λειτουργήσει το νέο σύστημα έχουν τοποθετηθεί ειδικά προστατευτικά καλύμματα.

Ομως αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες με τους εν λόγω υπολογιστές για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Βουλευτές που έλαβαν μέρος στα εντατικά σεμινάρια, ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα, έλεγαν ότι η οθόνη των υπολογιστών που θα έχουν μπροστά τους για να ψηφίζουν γυαλίζει πολύ, κυρίως τις πρωινές ώρες, από το φως της γυάλινης οροφής, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τη διακρίνουν καθαρά.

Μια βουλευτής μάλιστα, η Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ, σχολίαζε πως «θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Σκότωσε τον σύντροφο της στο κρεβάτι! Τού έκοψε τα γεννητικά όργανα του έβγαλε τα σωθικά και τα έβαλε στην... κατάψυξη (Photos)



Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share