Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κεντροαριστερά: 50 χιλιάδες στις κάλπες στις 12μ - Ούτε η βροχή δεν τους σταματάει στο Λεκανοπέδιο

19 Νοεμβρίου 2017 12:20
Κεντροαριστερά: 50 χιλιάδες στις κάλπες στις 12μ - Ούτε η βροχή δεν τους σταματάει στο Λεκανοπέδιο

Παρά τη βροχή που πλήττει το Λεκανοπέδιο και μεγάλες περιοχές της ώρας η διαδικασία εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Η μαύρη ολόσωμη φόρμα που την έκανε να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή! Που θα την βρεις;

Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα κάλεσε για μία ακόμη φορά τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές.

Στις δηλώσεις του έδωσε έμφαση στην ενότητα και την ανανέωση της δημοκρατικής παράταξης.



Από το γραφείο του καθηγητή Ν.Κ. Αλιβιζάτου, εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η ψηφοφορία για τον δεύτερο γύρο της εκλογής του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα εξελίσσεται ομαλά. Στις 10 π.μ. έχει ανοίξει πάνω από το 90% των Εκλογικών Τμημάτων και η προσέλευση είναι άκρως ικανοποιητική.

Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές από τις 8πμ έως τις 8μμ.

Προσοχή: Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Ο εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.

To link για τα εκλογικά τμήματα από το σάιτ της επιτροπής Αλιβιζάτου:

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.



Η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου αφιερώθηκε σε ανταλλαγή πυρών για το debate. O Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατηγόρησε τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν ήθελε τον διάλογο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Η κουμπάρα του ζευγαριού είναι πασίγνωστη ηθοποιός! Δεν φαντάζεστε ποια…

Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ανταλλάξει με τους υπεύθυνους της επιτροπής Αλιβιζάτου για το θέμα και στα οποία φαίνεται η διάθεση της κυρίας Γεννηματά να γίνει η τηλεμαχία.

Είναι πριν την κήρυξη εθνικού πένθους οπότε ήταν μονόδρομος πλέον το Σάββατο, απάντησε η πλευρά Ανδρουλάκη, παραπέμποντας και στη συνέντευξη Αλιβιζάτου στα χθεσινά «ΝΕΑ».

Και οι δύο υποψήφιοι πάντως στις δηλώσεις τους ξεκαθαρίζουν ότι την επόμενη ημέρα η ενότητα είναι εγγυημένη, όποιος κι αν είναι ο νικητής.

Πηγή: protothema.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share