Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O Τζάστιν Τριντό δακρύζει μπροστά στην κάμερα! (video)

18 Οκτωβρίου 2017 23:30
O Τζάστιν Τριντό δακρύζει μπροστά στην κάμερα! (video)

Με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αποχαιρέτισε τον γνωστό τραγουδιστή της χώρας του Γκορντ Ντάουνι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι προκαλεί την δυσλεξία; Οι επιστήμονες ανακάλυψαν!

Η οικογένεια του τραγουδιστή, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου το 2015, ανακοίνωσε ότι ο Ντάουνι άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Ντάουνι ήταν τραγουδιστής του καναδέζικου ροκ συγκροτήματος Tragically Hip και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό λόγω της θεματολογίας των τραγουδιών του. Ο Ντάουνι τραγουδούσε για τον πολιτισμό, το χόκεϊ και τις μικρές πόλεις του Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τον 24χρονο κούκλο σύντροφο της Νατάσας Καλογρίδη! (photos)

Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι ο τραγουδοποιός ήταν πηγή έμπνευσης και δύναμης για αυτόν.

«Χάσαμε έναν από τους καλύτερους σήμερα το πρωί. Ο Γκορντ ήταν φίλος μου αλλά ο Γκορντ ήταν και φίλος όλων μας» είπε ο Τριντό, και συνέχισε: «Ο Ντάουνι αγαπούσε αυτή τη χώρα με όλη του την ψυχή...».

Την ίδια ώρα, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε ότι παρότι ο μουσικός γνώριζε ότι δεν του έμεναν πολλά χρόνια ζωής, εργάστηκε αδιάκοπα για να κάνει τη χώρα του καλύτερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Κανείς δεν περίμενε να γυρίσουν οι κριτές σε αυτόν τον παίκτη. Κι όμως...(video)

«Ηξερε, όσο σπουδαίοι και αν είμαστε, ότι πρέπει να γίνουμε ακόμη καλύτεροι» τόνισε ο ίδιος, και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Νόμιζα ότι θα καταφέρω να μην κλάψω αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα μπορέσω. Πονάει».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share