Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Ηλία Κασιδιάρη στον Μελιγαλά: "Κοπρίτη που παίρνεις 7.000 ευρώ τον μήνα"! Απίστευτες ύβρεις (video)

20 Σεπτεμβρίου 2017 13:15
Σάλος με τον Ηλία Κασιδιάρη στον Μελιγαλά:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αντέδρασε στις αποδοκιμασίες μπροστά στις κάμερες. Χαμός στον Μελιγαλά στην καθιερωμένη επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία...

Πρωταγωνιστής ο Ηλίας Κασιδιάρης αυτή τη φορά στον Μελιγαλά στη Μεσσηνία. Την ώρα που ο βουλευτής πήγε να καταθέσει στεφάνι ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Ένας από τους πολίτες ακούστηκε να λέει: «Οταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι». Προς στιγμήν ο Ηλίας Κασιδιάρης προσπάθησε να συγκρατήσει τα νεύρα του, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν έπαψε να είναι σε στάση προσοχής (αρχική φωτό) αντέδρασε.

Γύρισε προς το πλευρό του πολίτη και του είπε σε έντονο ύφος: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοα@@δι». Εκείνος του απάντησε: «Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά», με τους ψυχραιμότερους να δίνουν τέλος στην ένταση και να συγκρατούν τον Χρυσαυγίτη βουλευτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

Το βίντεο του επεισοδίου


Το επεισόδιο αυτό μπορεί να έληξε στο σημείο, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες σημειώθηκε άλλο έξω από καφέ στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση αλλά με την παρέμβαση ψυχρεμοτέρων δεν δόθηκε συνέχεια. Στις εισόδους του Μελιγαλά υπήρχαν μπλόκα από αστυνομικούς και γίνονταν έλεγχοι, ενώ στο χώρο της Πηγάδας επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Παναγιώτης Πούπουζας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)


Στην κυρίως εκδήλωση τα πράγματα ήταν ήσυχα λόγω και της ισχυρής παρουσίας αστυνομικών δυνάμεων. Παρέστησαν δεκάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής, ο ευρωβουλευτής της Λάμπρος Φουντούλης και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωποι εθνικιστικών οργανώσεων και τοπικών συλλόγων, καθώς και συγγενείς των θυμάτων.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share