Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Μακρόν: Τι ψιθύρισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Μπριζίτ; (video)

9 Σεπτεμβρίου 2017 13:37
Επίσκεψη Μακρόν: Τι ψιθύρισε ο Αλέξης Τσίπρας στην Μπριζίτ; (video)

Αναχώρησε, λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για το Παρίσι, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ολοκληρώνοντας τη διήμερη επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα.

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αποχαιρέτισε με θερμό εναγκαλισμό στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνόδευσε τον κ. Μακρόν και την σύζυγό του, Μπριζίτ, έως την σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους -στο οποίο επιβιβάστηκε μόνο ο πρόεδρος της Γαλλίας, καθώς η σύζυγός του ακολούθησε με άλλο σκάφος, δέκα λεπτά αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz: "Δυνατό" ζευγάρι έβαλε τέλος στην σχέση του! (photos)

Λίγο πριν από την αναχώρηση, οι κ.κ. Τσίπρας και Μακρόν είχαν κατ' ιδίαν σύντομη συνομιλία σε αίθουσα του αεροδρομίου. Ακολούθησε ο θερμός τους εναγκαλισμός ενώπιον του φωτογραφικού φακού, με τον πρόεδρο της Γαλλίας να λέει κάτι στο αυτί του Έλληνα πρωθυπουργού, σε πολύ φιλικό τόνο.

Είχε προηγηθεί η χειραψία του κ. Τσίπρα με την Μπριζίτ Μακρόν, στην οποία ο πρωθυπουργός μίλησε στα αγγλικά, λέγοντας: «It was a pleasure to see you. I hope to come back to Greece
and to see Betty also».

«Goodbye, thank you» ήταν, με χαμόγελο, η απάντηση της κυρίας Μακρόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μαύρη» πρεμιέρα για την Φαίη Μαυραγάνη! Η ανακοίνωση του θανάτου που την σόκαρε... (video)

Ο διάλογος ξεκινάει στο 0:49 στο βίντεο του Athensmagazine.gr που ακολουθεί:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share