Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σκουρλέτης - Τόσκας: Στη σύσκεψη για τις φωτιές πιο "καμμένοι" από ποτέ!

14 Αυγούστου 2017 23:00
Σκουρλέτης - Τόσκας: Στη σύσκεψη για τις φωτιές πιο

Εμφανώς μαυρισμένοι οι υπουργοί Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, ενώ ο Τσίπρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στους πληγέντες μέσα από το twitter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως συμβαίνει: Αυτή η γυναίκα πληρώνεται για να βλέπει τους άλλους να...αυνανίζονται!
Εμφανώς μαυρισμένοι, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό, προκειμένου να τους απαθανατίσει, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

Οι δύο υπουργοί βρίσκονται εκεί, προκειμένου να ενημερωθούν για τις καταστροφικές πυρκαγιές που καίνε τη χώρα. Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη ο κ. Τόσκας μίλησε για 122 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα ενώ επέμενε στο σενάριο για εμπρησμούς .
Υπήρξαν χθες 91 πυρκαγιές και σήμερα άλλες 31. Υπήρξαν πολλές πυρκαγιές στη Ζάκυνθο (19) στην Αμαλιάδα, την Ολυμπία, την Κεφαλονιά και σε άλλα μέρη

Εμείς προβληματιζόμαστε και για εμπρησμούς που σίγουρα έγιναν. Οι 19 στη Ζάκυνθο σίγουρα ήταν εμπρησμοί. Οι απόπειρες στο άλσος Βεδικού, στο Κορωπί και την Καισαριανής σίγουρα ήταν προσπάθειες, που με τις ενέργειες της ΠΟΥ και της ΕΛΑΣ απετράπησαν είπε ο κ. Τόσκας, ο οποίος επανέλαβε ότι οι πυρκαγιές δεν σβήνονται ούτε με ευχές ούτε με εύκολα λόγια που λένε κάποιοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν κάνετε αυτό στο αυτοκίνητο σταματήστε το αμέσως: Δείτε τι έπαθε μια γυναίκα που το δοκίμασε (photo)

Την ίδια στιγμή βέβαια ο πρωθυπουργός ενημερώνεται από τους καθ'ύλην αρμόδιους υπουργούς (μια και απουσιάζει σε διακοπές) και εκφράζει τη συμπαράστασή του στους πληγέντες μέσα από το twitter.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share