Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

5 Απριλίου 2017 12:06
Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Για πρώτη φορά ο εισαγγελέας δέχθηκε την αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Επεσήμανε τα προβλήματα υγείας του πρώην υπουργού. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου!

Την έξοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή για πρώτη φορά ύστερα από δεκάδες αιτήσεις αποφυλάκισης, πρότεινε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρωην υπουργός με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 απίθανα κολπάκια για το αυτοκίνητο, που ελάχιστοι οδηγοί γνώριζαν μέχρι σήμερα! Το τελευταίο σώζει ζωές!

Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του. Όπως υποστήριξε, "ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει", ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση, αν ήταν ελεύθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στον άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι... αναμμένες Μαλτέζες που ξεσήκωσαν την Μύκονο και έψαχναν εναγωνίως για... καλή παρέα! (video)



"Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του" ανέφερε η εισαγγελέας, ενώ αντίστοιχη ήταν η άποψη και του αναπληρωτή εισαγγελέα της έδρας.

Αναμένεται σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου που θα αποφανθεί αν τελικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί ή όχι.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share