Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λαφαζάνης: Πάμε σε εκλογές!

23 Δεκεμβρίου 2014
Λαφαζάνης: Πάμε σε εκλογές!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την Προεδρική εκλογή και πήρε θέση για την επόμενη μέρα, ενώ επισήμανε ότι η χώρα οδεύει σε εκλογές.

«Ο κ. Σαμαράς έκανε έναν ελιγμό αδιεξόδου και πανικού αλλά αυτός ο ελιγμός θα είναι ατελέσφορος. Θα απέχουν πολύ από τους 180 αυτοί που θα ψηφίσουν –ναι- στον Σταύρο Δήμα», σχολίασε αρχικά ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Και η 3η ψηφοφορία θα αποδειχθεί άκαρπη και θα οδηγηθούμε σε μία από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Ο ελληνικός λαός θα πάρει τις αποφάσεις του και θα είναι αυτός που θα καθορίσει το μέλλον μας και όχι η κ. Μέρκελ».

«Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι απολύτως αναγκαία για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στους προοδευτικούς μετασχηματισμούς που έχει ανάγκη η χώρα», πρόσθεσε.

«Η αριστερή πλατφόρμα, κινείται στο πλαίσιο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Στην κατεύθυνση να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρά ενωμένος. Αυτό το πρόγραμμα εμείς υπερασπίζουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κόσμος ο οποίος να βλέπει στο πρόσωπό μου, κάτι το οποίο μπορεί να τον φοβίζει. Υπέρ της ευρωπαϊκής γραμμής, για μία άλλη Ευρώπη. Για την Ευρώπη των λαών, την Ευρώπη των εργαζομένων. Δεν έχει επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ να φύγει από την Ευρωζώνη. Αυτό είναι σαφέστατο», είπε ακόμα.

Πηγή: enikos.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share