Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην Εισαγγελία ο Πάνος Καμμένος!

21 Δεκεμβρίου 2014
ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην Εισαγγελία ο Πάνος Καμμένος!

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης λίγο μετά τις 11:00 το πωί της Κυριακής ούτως ώστε να καταθέσει στον εισαγγελέα και μάλιστα μπαίνοντας στο δικαδτικό μέγαρο, είπε στους δημοσιογράφους πως είναι ωραίο να βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα...

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, δεν θα παραστεί σήμερα στον εισαγγελέα για να καταθέσει εκ νέου, σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού που κατήγγειλε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

Χθες Σάββατο, μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, υπήρχε η ενημέρωση πως οι εισαγγελικές αρχές κάλεσαν τους κ.κ. Καμμένο και Χαϊκάλη για συμπληρωματική κατάθεση, με γνώμονα την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει από την πλευρά των ΑΝΕΛ, είναι πως ο Πάνος Καμμένος δεν κλήθηκε από τις εισαγγελικές αρχές για να καταθέσει!

Οργισμένη αντίδραση


Πηγές από τους ΑΝΕΛ, εκφράζουν την οργισμένη αντίδρασή τους σχετικά με αναφορές που ήθελαν τον Πάνο Καμμένο να έχει κληθεί και να μην παρίσταται από επιλογή του.


Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, "δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του κ. Καμμένου με την εισαγελία και ουδείς τον κάλεσε για κατάθεση. Ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., κ. Στάθης ζήτησε να πάνε μαζί και να καταθέσουν ο κ. Χαϊκάλης και ο κ. Καμμένος. Ωστόσο σήμερα, Κυριακή, θα παρουσιαστεί ο Παύλος Χαϊκάλης και αύριο, Δευτέρα, ο πρόεδος του κόμματος".

Θυμίζουμε πως ο κ. Στάθης είναι ο άνθρωπος που είχε ασχοληθεί με την παγίδευση του σπιτιού του Παύλου Χαϊκάλη για το τρίτο ραντεβού με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, που ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουϊκ



"Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.

Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους", αναφέρει ο Τέρενς Κουϊκ.

Πηγή: newsit.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share