Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση δωροδοκίας! Στον εισαγγελέα σήμερα ο Πάνος Καμμένος και ο Παύλος Χαϊκάλης!

21 Δεκεμβρίου 2014
Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση δωροδοκίας! Στον εισαγγελέα σήμερα ο Πάνος Καμμένος και ο Παύλος Χαϊκάλης!

Με τη δικαιοσύνη να έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές, καθώς θέλει να διαλευκάνει την καταγγελλόμενη υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας το ταχύτερο δυνατό ενόψει της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, την Τρίτη, το επόμενο «επεισόδιο» σε αυτό το σίριαλ θα διαδραματιστεί και σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Χαϊκάλη! "Εγώ το έκανα. Ο Χαϊκάλης είναι ανέντιμος και μου ζητούσε συνεχώς λεφτά",λέει ο Αποστολόπουλος!

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ από την ΕΛ.ΑΣ.: Μονταρισμένο το υλικό που στάλθηκε στον εισαγγελέα! Αλλάζουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση Χαϊκάλη περί χρηματισμού

Μετά από την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, έχουν κληθεί να καταθέσουν συμπληρωματικά ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος, σχετικά με τις καταγγελίες που έκαναν.

Κατά την κατάθεσή του ο κ. Αποστολόπουλος- τον οποίο ο κ. Χαϊκάλης έχει κατονομάσει ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, αλλά όχι στις καταθέσεις του- υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ότι ο κ. Χαϊκάλης είναι εκείνος που υπέπεσε σε ατόπημα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Αποστολόπουλος, οι συναντήσεις έγιναν γιατί ο ίδιος «ήθελε να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος» και ότι απλά δεν πρόλαβε εκείνος να τον καταγγείλει. Επίσης, φέρεται πως ανέφερε ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν εκείνος που του ζητούσε χρήματα και ότι κατέγραφε και ο ίδιος τις συζητήσεις τους.

Δεν αποκλείεται, μετά από τις σημερινές καταθέσεις, να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν θα χρησιμοποιηθεί το επίμαχο βίντεο που κατέθεσε ο βουλευτής από τις μεταξύ τους συναντήσεις, ενώ αναμένεται να φανεί αν ο κ. Αποστολόπουλος έχει και εκείνος αντίστοιχο υλικό και αν θα το καταθέσει.

iefimerida.gr

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share