Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σοκάρουν οι περιγραφές των οδηγών που παρέσυραν και σκότωσαν την 8χρονη!

Όσα είπαν στις καταθέσεις τους!

17 Ιανουαρίου 2019 20:53
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σοκάρουν οι περιγραφές των οδηγών που παρέσυραν και σκότωσαν την 8χρονη!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από τον άδικο και ξαφνικό χαμό του 8χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του χθες στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια της μητέρας του και συμμαθητών της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδεί το κοριτσάκι της. Σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν οι δυο οδηγοί στον εισαγγελέα και στους αστυνομικούς. Οι περιγραφές του τραγικούς δυστυχήματος συγκλονίζουν...

Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων «Πήγαινα στην δουλειά μου. Ήταν σκοτεινά δεν είδα την μητέρα και το κοριτσάκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κέρκυρα: Δεν άντεξε και έχασε τις αισθήσεις της η μητέρα της 8χρονης που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο! (video)

Δεν κατάλαβα ότι χτύπησα το παιδί. Συνέχισα να οδηγώ. Μερικά μέτρα πιο πίσω βλέπω αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα να φρενάρουν απότομα. Σταμάτησα και εγώ. Βγήκα από το αυτοκίνητο και τότε κατάλαβα τι είχε συμβεί... κατέρρευσα».

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου φέρεται να κατέθεσε «Είδα ένα παιδάκι να εκφενδονίζεται στο καπό. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ακινητοποίησα αμέσως το αυτοκίνητο κατέβηκα και προσπάθησα να βοηθήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Έκαψε τον άνδρα της επειδή δεν της έδωσε τον κωδικό του κινητού του!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share