Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί που παρέσυραν το 8χρονο κοριτσάκι!

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος την 1η Φεβρουαρίου

17 Ιανουαρίου 2019 15:56
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ελεύθεροι οι δύο οδηγοί που παρέσυραν το 8χρονο κοριτσάκι!

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο δυστύχημα του θανάσιμου τραυματισμού 8χρονης που σημειώθηκε χθες το πρωί, στο 4,1 χλμ. της Εθνικής Οδού Κέρκυρας- Αχιλλείου (περιοχή Τσάρου) στην Κέρκυρα.

Οι δύο οδηγοί, ένας 44χρονος και ένας 42χρονος, αντίστοιχα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου διέταξε να αφεθούν σήμερα ελεύθεροι, αλλά όρισε τακτική δικάσιμο της υπόθεσης την 1η Φεβρουαρίου.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παράσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο Τούρκος παίκτης που ερωτεύτηκε την Ελληνίδα αντίπαλό του! Πως είναι σήμερα, 13 χρόνια μετά;

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του κοριτσιού

Ο πατέρας της άτυχης 8χρονης περιέγραψει καρέ - καρέ πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία, που έκοψε άδικα και πρόωρα το νήμα της ζωής της κόρης του.

«Εκείνη την ώρα η γυναίκα μου είχε κοιτάξει αν έρχεται αυτοκίνητο και είδε ότι δεν έρχεται. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έρχεται ένα αμάξι και ακομπά τη γυναίκα μου, η οποία έχασε την ισορροπία της και έπεσε και το παιδί έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει φανερά συγκλονισμένος ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share