Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα

Σχηματίστηκε δικογραφία!

16 Ιανουαρίου 2019 14:21
Κτηνωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα

Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας οδηγός κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Στράτου στην Αιτωλοακαρνανία, καθώς αντίκρισε τρία άλογα να κείτονται νεκρά.

Αρχικά, σύμφωνα με το agriniopress.gr, είδε δύο άλογα νεκρά, τα οποία μάλιστα είχαν αρχίσει να τα τρώνε άλλα ζώα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω εντόπισε και ένα τρίτο άλογο, επίσης νεκρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητροπολίτης Νικηφόρος: Ο κόσμος πεινάει και εκείνος κυκλοφορεί σεμνά και ταπεινά με λιμουζίνα αξίας 300.000 ευρώ!

Το ένα από αυτά έφερε εμφανή τραύματα από κυνηγετικό όπλο στη ράχη του. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ενώ κλήθηκε και κτηνίατρος για να τα εξετάσει και να διαπιστωθεί η ακριβή αιτία θανάτου των άτυχων ζώων.

Πρόκειται για προστατευόμενο είδος αλόγων που ζουν ελεύθερα και πιθανότατα ανήκουν στην αγέλη αγρίων αλόγων του Πεταλά.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί προανάκριση, ενώ δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος άγνωστου δράση για ζωοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Πήγε στα επείγοντα με μία ράβδο 26 εκατοστών σφηνωμένη μέσα του! (photos)

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι στην Στράτο Αιτωλοακαρνανίας, θανάτωσαν τρία αδέσποτα άλογα, τα οποία πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share