Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Κάλυμνο: Νεκρός βρέθηκε 46χρονος ναυτικός!

Έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού του

14 Ιανουαρίου 2019 15:47
Τραγωδία στην Κάλυμνο: Νεκρός βρέθηκε 46χρονος ναυτικός!

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στην Κάλυμνο 46χρονος ναυτικός της “Dodekanisos Seaways” πριν από δύο ημέρες!

Ο άτυχος Μιχάλης Σδρέγας έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού του με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η μητέρα του τον βρήκε αναίσθητο το πρωί και κάλεσε ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η μεγάλη οικογένεια της Dodekanisos Sea ways έχει βυθιστεί από σήμερα το πρωί σε βαρύ πένθος. Ένα δικό της μέλος, ο ναύτης του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ», Μιχάλης Σδρέγας, 46 ετών και πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στα σκαλοπάτια του σπιτιού του στην Κάλυμνο, όπου περνούσε τις μέρες της άδειάς του, μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Κυριάκος Πελεκάνος! Αυτός είναι ο πρώτος γυμναστής που μπαίνει στο Survivor 3!

Σε μια κακή στιγμή σκόνταψε σ’ ένα μαρμάρινο σκαλοπάτι και η πτώση του υπήρξε μοιραία. Βρέθηκε νεκρός το πρωί από τη μητέρα του που έπαθε ισχυρό σοκ. Για τον πρόεδρο της εταιρείας, για τα πληρώματα και τους εργαζόμενους, ο Μιχάλης Σδρέγας υπήρξε ένας σπουδαίος φίλος και αδελφός.

Με το χαμόγελο πάντοτε στα χείλη, με τον καλό τον λόγο και το αστείρευτο χιούμορ του ο Μιχάλης υπήρξε πρότυπο ναυτικού και καλοσυνάτου ανθρώπου που υπηρέτησε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια την Dodekanisos Seaways την οποία θεωρούσε πάντοτε δεύτερο σπίτι του. Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Σπανός και οι εργαζόμενοι απευθύνουν και δημόσια τα θερμά συλλυπητήριά τους προς την οικογένειά του υπογραμμίζοντας ότι ο Μιχάλης και η οικογένειά του θα είναι πάντα στις καρδιές μας.

Να σημειωθεί ότι σ’ ένδειξη τιμής και μνήμης τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρη κονκάρδα στο στήθος και το πλοίο μαύρες κορδέλες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη!

Το αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου που διενεργεί τη σχετική προανάκριση έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share