Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

“Δεν είναι έγκλημα”: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι με τον νεκρό Αστυνομικό και την 24χρονη φίλη του!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

11 Ιανουαρίου 2019 11:33
“Δεν είναι έγκλημα”: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι με τον νεκρό Αστυνομικό και την 24χρονη φίλη του!

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να προσδιορίσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 35χρονου αστυνομικού και της 24χρονης.

Οι δυο τους βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί στο σπίτι σε σπίτι, στην περιοχή Βερβερόντα, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Μετά από την ανεύρεση των πτωμάτων κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος, μετά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε, πιθανολογεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρας έδεσε με αλυσίδα τον σκύλο του και τον παράτησε μέσα στον καύσωνα να του φυλάει το σπίτι

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδας, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε μετατεθεί από την Αθήνα στην περιοχή για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα δε φαίνεται να συνδέεται αυτό, με τους δύο θανάτους. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα στον αστυνομικό, στο σπίτι που ξεψύχησε, “δείχνουν” τα αίτια του θανάτου του…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share