Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης!

"Παγώνουν" το αίμα οι αποκαλύψεις!

14 Δεκεμβρίου 2018 22:20
Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 13χρονης!

“Παγώνουν” το αίμα οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα όσα διαδραματίστηκαν σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας 13χρονης στα Χανιά από τον φίλο του πατέρα της.

Η μητέρα μετά την επιστροφή του κοριτσιού στο Βέλγιο παρατήρησε τρομακτική αλλαγή στη συμπεριφορά και τις κινήσεις της κόρης της και αποφάσισε να ενεργήσει, ώστε να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Έτσι, έδωσε στην 13χρονη το tablet που διατηρούσε και όταν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα συνομιλούσε με κάποιον σε μηνύματα παρατήρησε ότι κλείστηκε στο δωμάτιο της, μπήκε και της το πήρε πίσω.

Παρίστανε την κόρη της και συνομίλησε με τον βιαστή της 13χρονης

Η μητέρα προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, συνέχισε τη συνομιλία που είχε ξεκινήσει η 13χρονη με τον 43χρονο ο οποίος εξακολουθούσε να της κάνει ανήθικες προτάσεις και αναγνώρισε σε απρεπές βίντεο που είχε στείλει ο δεύτερος, τον φίλο του πατέρα της μικρής.


Δίχως να χάσει την ψυχραιμία της, συνέχισε να παριστάνει την κόρη της και άρχισε να αναφέρει στον 43χρονο, ότι δήθεν η μητέρα της πρόκειται να την πάει σε γιατρό να την εξετάσει, ενώ εκείνος την προέτρεπε να πει ότι στους γιατρούς ότι η μητέρα της την χτυπάει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Έσκασε τώρα! Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα (14/12) και αυτοί θα είναι οι δύο μονομάχοι

Στη συνέχεια της κουβέντας ο 43χρονος κατάλαβε ότι ο αποδέκτης των μηνυμάτων δεν ήταν πλέον η μικρή κοπέλα και αμέσως σταμάτησε τη συνομιλία, ενώ απέκλεισε και οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας αφού μπλόκαρε την 13χρονη από τους λογαριασμούς που διατηρούσε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.

Η μητέρα αφού είχε καταλάβει πλέον τι συνέβαινε, μίλησε με την κόρη της που της αποκάλυψε τα πάντα, μεταξύ των οποίων ότι ο 43χρονος την βίαζε συστηματικά τόσο κατά την απουσία του πατέρα της στη δουλειά, καθώς και όταν ο δεύτερος επέστρεφε σπίτι, ρίχνοντας του υπνωτικά χάπια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share