Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτα προκλητική η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη: "Εμείς ξέρουμε πως..."

Τα σχόλια δικά σας!

14 Δεκεμβρίου 2018 08:59
Απίστευτα προκλητική η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη:

Ο δικηγόρος και η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη έδωσαν τη δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον 19χρονο, τα αποτυπώματα του οποίου ήταν τα μοναδικά που βρέθηκαν πάνω στο όπλο του εγκλήματος.

Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός που χρησιμοποίησε ο δικηγόρος του 21χρονου στηρίχθηκε στην αποκάλυψη ότι ο 19χρονος απείλησε τον νεαρό Ροδίτη ότι θα έχει την ίδια τύχη με την κοπέλα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Από παρουσιαστής τον κάνουν παίκτη για το Survivor 3!

Η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της, λέγοντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ότι «ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το σίδερο. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε να δούμε ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός».

Λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος του 21χρονου, μίλησε, επίσης, στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε: «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share