Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Ηράκλειο: 41χρονος βίασε γυναίκα με νοητική υστέρηση

Ήταν «γνωστός» στις αρχές!

11 Δεκεμβρίου 2018 10:15
Φρίκη στο Ηράκλειο: 41χρονος βίασε γυναίκα με νοητική υστέρηση

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία βιασμού μιας 44χρονης γυναίκας με νοητική υστέρηση, στο Ηράκλειο.

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου της 44χρονης, ενώ και η ίδια όταν κλήθηκε για να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, επιβεβαίωσε τα όσα είχαν αναφερθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη μάχη με την νευρική ανορεξία για την Ζέτα Δούκα: Έφτασε να ζυγίζει 40 κιλά!

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» η 44χρονη ήταν στο σπίτι μόνη της. Όπως κατήγγειλε, ένα συγγενικός της πρόσωπο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι και ότι πρόκειται για άτομο με νοητική υστέρηση.

Έτσι, την οδήγησε σε κοντινή αγροτική περιοχή, «όπου συνευρέθηκαν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της και χωρίς να ασκηθεί βία από τον δράστη», όπως καταγγέλθηκε.

Αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν την 44χρονη, η οποία κατέθεσε και επιβεβαίωσε όσα είχε πει προηγουμένως ο συγγενής της, χωρίς όμως «να είναι σε θέση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του γεγονότος», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία.

Από τις περιγραφές που έδωσε το άτομο που έκανε την καταγγελία, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου!

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 41 ετών, κάτοικο χωριού του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Όπως είπαν οι αστυνομικοί, «ο κατηγορούμενος έχει πλούσιο φάκελο στην Αστυνομία. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει πολλές φορές την ΕΛ.ΑΣ και τη Δικαιοσύνη κυρίως για υποθέσεις κλοπών».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share