Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Κάλεσε την αστυνομία επειδή τον λήστεψαν και του είπαν... «μπορούμε από αύριο»

Κι όμως συνέβη!

8 Νοεμβρίου 2018 10:10
Απίστευτο περιστατικό στην Εύβοια: Κάλεσε την αστυνομία επειδή τον λήστεψαν και του είπαν... «μπορούμε από αύριο»

Θύμα διάρρηξης έπεσε ένας επιχειρηματίας από την Εύβοια, ο οποίος μόλις κάλεσε τις αρχές μετά την εισβολή αγνώστων, η απάντηση που έλαβε ήταν πως έπρεπε πρώτα να υποβάλει μήνυση.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας βρήκε το σπίτι του στις Ροβιές Λίμνης της Εύβοιας άνω κάτω, καθώς οι διαρρήκτες έψαξαν παντού για να βρουν χρήματα και κοσμήματα.

Ωστόσο οι «εκπλήξεις» για τον επιχειρηματία συνεχίστηκαν, καθώς όταν τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα για να έρθει στο σπίτι του η αστυνομία, η απάντηση ήταν «μπορούμε από αύριο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Δεν θα ξεκινήσει ποτέ το Survivor 3!

«Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου αξίας 6 με 7 χιλιάδες ευρώ και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ. Εγώ ερχόμενος στη βεράντα βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε “δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση”, εγώ τους λέω θέλω να ρθείτε τώρα εδώ, όχι μου λένε δεν ερχόμαστε, αύριο… Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα…», ανέφερε στο Eviazoom.gr ο επιχειρηματίας.

Από την άλλη αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ζήτησε να πάνε αστυνομικοί στο σπίτι του για να βρουν τυχόν αποτυπώματα των κακοποιών και η σήμανση δεν γινόταν να κάνει έρευνα το ίδιο βράδυ.

Είναι η τρίτη φορά που ο επιχειρηματίας πέφτει θύμα ληστείας και όπως δήλωσε φοβάται πως δεν θα είναι και η τελευταία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τροχαίο που σοκάρει στην Κρήτη: Νεκρός 40χρονος ποδηλάτης

Πηγή: eviazoom.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share