Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στις Σέρρες: Μαθητής έβγαλε μαχαίρι επειδή τον παρενόχλησαν σε σχολική εκδρομή

Πανικός!

2 Νοεμβρίου 2018 13:48
Χαμός στις Σέρρες: Μαθητής έβγαλε μαχαίρι επειδή τον παρενόχλησαν σε σχολική εκδρομή

Πανικός επικράτησε σε σχολική εκδρομή στην περιοχή της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες, όταν μαθητής που θύμωσε γιατί τον παρενόχλησαν έβγαλε μαχαίρι. Όλα έγιναν χθες 1η Νοεμβρίου, με το θέμα να κλείνει με συλλήψεις, μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκδρομής ένας μαθητής μαζί με μια μαθήτρια του σχολείου που επέβαιναν σε μηχανάκι παρενοχλήθηκε από άλλους μαθητές με αποτέλεσμα να πέσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία στα διόδια της Τραγάνας: Όμηρος γυναίκα υπάλληλος!

Τότε ο νεαρός οδηγός της μηχανής έβγαλε από την τσέπη ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα παιδιά να ορμίσουν εναντίον του, για να τον αφοπλίσουν.

Ακολούθησε πανικός με τους μαθητές να κυνηγούν τον δράστη μέσα στο πλήθος των συμμαθητών τους, που ήταν εκδρομή στην Κοιλάδα, ενώ το θέμα έληξε με την εμφάνιση της αστυνομίας και την σύλληψη των δυο νεαρών.

Οι συνοδοί καθηγητές προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά τα πράγματα είχαν ξεφύγει για λίγα λεπτά, από κάθε έλεγχο. Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το συμβούλιο των καθηγητών για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share