Είδηση σοκ: Σε αγνοούμενο που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη ανήκει το διαμελισμένα πτώμα που βρέθηκε στα Δερβενοχώρια!

Το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου εντόπισε έξω από τις εγκαταστάσεις των λατομείων «Τιτάν» τα κάτω άκρα ενός άνδρα.
Άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο μαζί με τον επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.
Στην έρευνα που ακολούθησε εντός της περιφραγμένης περιοχής των λατομείων, βρέθηκε και το υπόλοιπο σώμα του άτυχου άνδρα. Στο χέρι του υπήρχε κλειδί αυτοκινήτου, ενώ τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν σε ηλικιωμένο που είχε χαθεί στην ίδια περιοχή στις αρχές Ιουλίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βοθροκάναλο ο ΣΚΑΙ, να κλείσει!” – Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι!
Πρόκειται για τον Σαράντο Ζιγλή 81 χρόνων, για τον οποίο εκδόθηκε Silver Alert. Το αυτοκίνητο του ένα ασημί Volkwagen Passat, εντοπίστηκε ξεκλείδωτο και παρατημένο σε χωματόδρομο κοντά στα λατομεία, τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνιση του.
Επίσημη απάντηση για την ταυτοποίηση του πτώματος, θα δώσει η εξέταση DNA.






0 ΣΧΟΛΙΑ