Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Διαστάσεις σοκ από την πυρκαγιά στην Χαλκιδική! Κινδυνεύει κόσμος

Εκκενώνονται οικισμοί!

25 Οκτωβρίου 2018 15:02
Διαστάσεις σοκ από την πυρκαγιά στην Χαλκιδική! Κινδυνεύει κόσμος

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά σε δασική περιοχή του Αρμενιστή στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Για τον λόγο αυτόν, η πυροσβεστική εισηγήθηκε την εκκένωση του οικισμού Κάμπος, όπως και έγινε.


Ο ουρανός στην περιοχή της Σιθωνίας έχει γεμίσει καπνούς που είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον οικισμό της Σάρτης υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ δεν λειτουργεί η κινητή τηλεφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Χώρισε σε βαρύ κλίμα πασίγνωστο ζευγάρι!

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, πνέουν ισχυροί άνεμοι, η φωτιά είναι πάνω από τη Σάρτη» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Πάρης Ντέμπλας, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM». Όπως είπε, υπάρχει ετοιμότητα, το Κοινοτικό Κατάστημα είναι ανοιχτό, αλλά χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΡΤΗΣ
Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί που κινούνται στη Σιθωνία Χαλκιδικής, να μην προσεγγίζουν και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της Σάρτης, ώστε να διευκολύνεται το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στην περιοχή για την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες – υποδείξεις των αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι για τον παραπάνω λόγο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Βουρβουρού - Συκιάς.

Πηγή: star.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share