Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός βρέθηκε 56χρονος πατέρας τριών παιδιών!

Τον βρήκαν νεκρό μετά από 15 ώρες

25 Οκτωβρίου 2018 14:35
Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός βρέθηκε 56χρονος πατέρας τριών παιδιών!

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο ξαφνικός θάνατος ενός 56χρονου πατέρα τριών παιδιών.

Πρόκειται για τον Αρίσταρχο (Αρη) Σερασκέρη εκπαιδευτή οδηγών και συνιδιοκτήτη της σχολής «Εκπαιδευτική Βόλου» που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.

Τον 56χρονο βρήκε νεκρό στο σπίτι του στη Μεγάλη Βελανιδιά συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε επειδή δεν έδινε σημεία ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στο Mega, λίγο πριν το "μαύρο" στο κανάλι!

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 56χρονος πολλά βράδια συνήθιζε να μένει στο δεύτερο σπίτι του στη Μεγάλη Βελανιδιά. Εκεί είχε πάει και προχθές το βράδυ. Πληροφορίες λένε ότι θα έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα. Χθες από το πρωί δεν έδωσε σημεία ζωής. Συγγενικό του πρόσωπο που τον αναζητούσε, ανησύχησε και μετέβη στο σπίτι του στη Μεγάλη Βελανιδιά. Χτυπούσε την πόρτα, αλλά από μέσα δεν απαντούσε κανείς. Κλήθηκε κλειδαράς και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση. Το ασθενοφόρο «οδήγησε» μέχρι το σπίτι ταξιτζής της περιοχής. Διασώστες βρήκαν τον 55χρονο νεκρό μέσα στο σπίτι του. Όπως έλεγαν ο άτυχος άνδρας πρέπει να ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 15 ώρες.

Επί τόπου κλήθηκε και η Αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Βόλου.

Πηγή: thecaller.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share