Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος εκβίαζαν γιατρό! - Πώς τους έπιασαν «στα πράσα»;

Χρήματα για ενδεχόμενη ζημιά που -όπως ισχυρίζονταν- τους είχε προκαλέσει πήραν από οδοντίατρο!

25 Οκτωβρίου 2018 13:17
Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος εκβίαζαν γιατρό! - Πώς τους έπιασαν «στα πράσα»;

Χρήματα για ενδεχόμενη ζημιά που -όπως ισχυρίζονταν- τους είχε προκαλέσει πήραν από οδοντίατρο ένας πατέρας κι ο γιος του, κι ένας 44χρονος δικηγόρος.

Οι δράστες συνελήφθησαν επ’αυτοφώρω κι όπως προέκυψε οι δύο πρώτοι ηλικιάς 52 και 29 ετών αντίστοιχα που είχαν επισκεφθεί τον οδοντίατρο ως ασθενείς είχαν απαιτήσει και του είχαν αποσπάσει 2.000 ευρώ υποστηρίζοντας ότι είχαν πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Στην συνέχεια όμως ήθελαν κι άλλα κι έτσι ήρθαν σε συνεννόηση και με τον δικηγόρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις (25/10) από την Λίτσα Πατέρα!

Ο γιατρός τους κατήγγειλε και συνελήφθησαν χθες με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τηνσχετική καταγγελίσ ο 52χρονος και ο 29χρονος από αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, μεταχειριζόμενοι απειλές κατά της ζωής του και της επιχείρησής του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για μη παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας στον 29χρονο, απαίτησαν εκβιαστικά και έλαβαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου: Το πρόβλημα υγείας που φανερώθηκε on air!

Στη συνέχεια, μέσω του 44χρονου δικηγόρου, απαιτούσαν εκβιαστικά από τον παθόντα το επιπλέον χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ, προκειμένου να μην κινηθούν νομικά εναντίον του.

Έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση, μεσημβρινές ώρες χθες (24-10-2018) σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης στην περιοχή της Χαλκηδόνας, οι τρεις άντρες παρέλαβαν από τον 36χρονο συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, οπότε και συνελήφθησαν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share