Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χανιά: Υπάλληλος έκλεβε το μαγαζί όπου δούλευε!

Έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

22 Οκτωβρίου 2018 13:35
Χανιά: Υπάλληλος έκλεβε το μαγαζί όπου δούλευε!

Έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ένας επιχειρηματίας στον Πλατανιά Χανίων, καθώς ο... έμπιστος αλλοδαπός υπάλληλός του αποδείχθηκε ότι ξάφριζε συστηματικά, όχι μόνο τις εισπράξεις από το ταμείο, αλλά ακόμη και τις σημαντικής αξίας προπληρωμένες κάρτες που διέθετε προς πώληση!

Ο άτυχος 38χρονος είχε εφιάλτες από τις 20 Ιουνίου, εξαιτίας των αλλεπάλληλων κλοπών που διαπίστωνε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί. Αρχικά, σκέφτηκε ότι υπαίτιοι ήταν κάποιοι πελάτες. Ωστόσο, όταν το ποσό που είχε κάνει φτερά από το ταμείο έφτασε τα 4.000 ευρώ και η αξία των προπληρωμένων καρτών τα 14.000 ευρώ, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Αποκαλύψεις "φωτιά" από την Αγγελική Νικολούλη!

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι πίσω από τις κλοπές κρυβόταν ο 44χρονος αλλοδαπός υπάλληλος της επιχείρησης.

Η έρευνα στο σπίτι του το απόγευμα του Σαββάτου επιβεβαίωσε τις υποψίες, καθώς βρέθηκαν μετρητά ύψους 12.000 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και αποδόθηκαν στον 38χρονο. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για υπεξαίρεση και κλοπή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share