Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Συνέλαβαν 56χρονο και αναζητούν άλλους δύο για τα 34 κιλά χασίς

Εντοπίστηκε σε δάσος!

15 Οκτωβρίου 2018 14:24
Ηλεία: Συνέλαβαν 56χρονο και αναζητούν άλλους δύο για τα 34 κιλά χασίς

Σε ένα δάσος στα Λουτρά Κυλλήνης, κρυμμένη μέσα σε βλάστηση, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας τον χώρο της μεγάλης χασισοφυτείας που καλλιεργούσαν τρεις Έλληνες από τους οποίους συνελήφθη ένας 56χρονος στο Βαρθολομιό, το πρωί της Κυριακής.

Οι δράστες είχαν «ξεπατώσει» την φυτεία αφού την τρύγησαν και είχαν αφήσει πίσω τους 63 τμήματα από χασισόδεντρα τα οποία κατασχέθηκαν, μαζί με άλλα δυο δενδρύλλια κάνναβης σε ανάπτυξη, ύψους 1,50 μέτρου και 0,30 εκατοστών. Παράλληλα, σε μια δασική περιοχή στη Γλύφα Βαρθολομιού, εντοπίστηκαν τρία μεγάλα βαρέλια με την συγκομιδή των καλλιεργητών, που περιείχαν ακατέργαστης κάνναβη βάρους 34 κιλών και 255 γραμμαρίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος ο Γιώργος Παπαδάκης: Οι απαράδεκτες εκφράσεις πεζοδρομίου στην Μπάγια και το ξέσπασμα!

Στο πλαίσιο επιχείρησης που εκτέλεσαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν κοντά στο κατάστημά του τον 56χρονο καλλιεργητή και βρήκαν πάνω του έξι γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν το Ι.Χ. φορτηγό του ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Όπως διαπιστώθηκε, στην παράνομη καλλιέργεια συμμετείχαν άλλοι δυο άνδρες ηλικίας 35 και 30 χρόνων, οι οποίοι αναζητούνται.

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί η εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share