Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σέρρες: Τι ισχυρίζεται ο καθηγητής με τις μίζες μέσα από τις φυλακές;

"Παρεξηγήθηκε η οικειότητά μου με τους φοιτητές"

14 Οκτωβρίου 2018 19:30
Σέρρες: Τι ισχυρίζεται ο καθηγητής με τις μίζες μέσα από τις φυλακές;

Για μία δικογραφία ισχνότατη, ελλειμματική και κυρίως αυθαίρετη, κάνει λόγο ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, ο οποίος κατηγορείται ότι χρηματιζόταν από σπουδαστές του ιδρύματος προκείμενου να τους περνάει στα μαθήματά του αλλά και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος φοιτητριών του.

Σύμφωνα με την απολογία του, την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα «Realnews», ο καθηγητής «φακελάκης» υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες που του αποδίδονται στηρίζονται σε αναπόδεικτες και αυθαίρετες εικασίες, που εκκινούν από το ότι ήταν αυστηρός καθηγητής με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί από κάποιους ως δύστροπος.

«Παρεξηγήθηκε η οικειότητα με τους φοιτητές»

Περί σεξουαλικής παρενόχλησης σπουδαστριών, ο ίδιος ισχυρίζεται πως παρεξηγήθηκε η οικειότητά του μαζί τους και αρνείται όλες τις κατηγορίες. Όπως λέει «κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου καριέρας ανέπτυξα όπως συχνά συμβαίνει διαπροσωπικές σχέσεις με κάποιους φοιτητές μου. Στα πλαίσια των σχέσεων αυτών αναπτύχθηκε εκατέρωθεν οικειότητα μεταξύ μας η οποία ενδεχομένως και να παρερμηνεύτηκε».

Αίτηση αποφυλάκισης στην ανακρίτρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από τον αδερφό της! - «Την σκότωσαν για 100.000 ευρώ»

Με τους δύο συγκατηγορούμενούς του, ισχυρίζεται πως το μόνο που τον συνδέει είναι μία φιλία ετών και ότι ουδεμία σχέση έχει με κανένα φροντιστήριο των Σερρών. Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούνιας συνήγορος του καθηγητή, δηλώνει ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει για λογαριασμό του πελάτη του αίτημα αποφυλάκισης στην ανακρίτρια.

Κατά τον κ. Κούγια «υπήρξε προκατάληψη και αυτό απεδείχθη από την πρωτοφανή ενέργεια να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών και στοιχείων ταυτότητας των τριών φερόμενων ως δραστών αφού αυτού του είδους οι εισαγγελικές επιλογές προβλέπεται να γίνονται μόνο εις βάρος βιαστών παιδεραστών και άλλων επικίνδυνων κακοποιών για να τους αναγνωρίσουν άγνωστα θύματα τα οποία γνωρίζουν μόνο την εικόνα τους και όχι τα στοιχεία της ταυτότητάς τους».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share