Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

Κρήτη: Ειδικοί φρουροί συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ για να κόψουν το ρεύμα στα σπίτια

Αντιδράσεις για τους "νέους τρόπους αστυνόμευσης"

25 Σεπτεμβρίου 2018 15:46
Κρήτη: Ειδικοί φρουροί συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ για να κόψουν το ρεύμα στα σπίτια

"Για νέο τρόπο αστυνόμευσης στο Ηράκλειο" κάνει λόγο η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σύμφωνα με αυτήν, αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου και της Μεσσαράς, έχουν δεχθεί εντολές να συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ που πηγαίνουν σε σπίτια και επιχειρήσεις για να προβούν στην διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, την ίδια ώρα που οι πολίτες αγανακτούν με τα ποσοστά εγκληματικότητας και την έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ένας νέος τρόπος αστυνόμευσης έχει κάνει την εμφάνισή του στο Ηράκλειο. Ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως το ΤΑΕ Ηρακλείου και το ΤΑΕ Μεσσαράς, διατάχθηκαν να προβούν σε "διακοπή" του ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια πολιτών. Είναι αδιανόητο το πως οι ειδικές δυνάμεις που η αποστολή τους είναι η καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας στην ενδοχώρα, να μην ασχολούνται ένα ολόκληρο καλοκαίρι με το αντικείμενο τους για λόγους τους οποίους δεν τους ξέρουμε. Κι αυτό γιατί ξαφνικά δέχθηκαν εντολές να προβούν στο παραπάνω και να δημιουργούνται τουλάχιστον αρνητικές εντυπώσεις και σχόλια από τους πολίτες της Κρήτης οι οποίοι αγανακτούν πλέον με τα ποσοστά της εγκληματικότητας κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή τους".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας που ανέβασε ερωτικό βίντεο με άλλον άντρα στο Instagram;

Πηγή: cretapost

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share