Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη - Την μαχαίρωσε αδελφός φίλης της

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία...

25 Σεπτεμβρίου 2018 09:23
Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη -  Την μαχαίρωσε αδελφός φίλης της

Σοκαρισμένη είναι από χθες η τοπική κοινωνία της Λαμίας, από την άγρια επίθεση με μαχαίρι σε 25χρονη κοπέλα, από τον 38χρονο αδελφό φίλης της.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, και μάλιστα μπροστά στα παιδιά της αδελφής του δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μπροστά στα αθώα μάτια ενός μικρού κοριτσιού, ενώ το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας κοιμόταν και ξύπνησε από τις κραυγές.

Ο δράστης χτύπησε με μανία το θύμα το οποίο δέχτηκε χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα με κουζινομάχαιρο. Οι αρχές βρήκαν δύο μαχαίρια με αίμα στο σπίτι.

Η κοπέλα εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, έχοντας μια μεγάλη μαχαιριά στο θώρακα (έχει 5- 7 μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά), με τους γιατρούς να δίνουν μάχη, αφού κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τα δύο κοντινά της πρόσωπα που εξετάζονται ως... δολοφόνοι!

Ο 38χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, από δυο διαφορετικούς γάμους. Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Με την άτυχη κοπέλα δεν είχε καμία σχέση. Απλά ήταν φίλη της αδελφής του και ήταν μόλις η δεύτερη φορά που την συναντούσε στο σπίτι της αδελφής του, όπου η 25χρονη είχε πάει για να βοηθήσει στα μαθήματα τα κοριτσάκια της φίλης της, 9 και 12 ετών αντίστοιχα. Υπάρχει και ένα πιο μικρό αγοράκι που ευτυχώς την ώρα του συμβάντος δεν ήταν στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Πασίγνωστος Έλληνας ανέβασε τις ερωτικές του στιγμές με... άνδρα στο Instagram!

Ο δράστης -από άγνωστη αιτία- έπαθε αμόκ, και αρπάζοντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα, επιτέθηκε στην 25χρονη κοπέλα, χτυπώντας την στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Τα ουρλιαχτά των μικρών κοριτσιών και της αδελφής του σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά.

Ο 38χρονος δεν έφυγε από τον τόπο του συμβάντος και χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση, γεμάτος αίματα όπως ήταν, παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Φαινόταν σαν χαμένος, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει το κακό που είχε κάνει.

Πηγή: lamiareport

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share