Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαμία: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση 38χρονου με μαχαίρι σε γυναίκα (photos)

Πανικός στο κέντρο της Λαμίας

24 Σεπτεμβρίου 2018 21:25
Λαμία: Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για την επίθεση 38χρονου με μαχαίρι σε γυναίκα (photos)

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την επίθεση ενός άνδραςμε μαχαίρι στη φίλη της αδελφής του μπροστά σε μικρά παιδιά στη Λαμία.

Η γειτονιά, όπου σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο, πετάχτηκε στο πόδι από τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών ηλικίας 9 και 12 ετών, αλλά και από την αδερφή του δράστη που δεν μπορεί να εξηγήσει τι όπλισε το χέρι του.

Ο τελευταίος φέρεται να είχε δει μόλις δύο φορές το θύμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε 5-7 μαχαιριές στην κοπέλα, που έπεσε αιμόφυρτη ουρλιάζοντας στο πάτωμα, μπροστά στα μάτια των μικρών ανιψιών του δράστη.

«Πεταχτήκαμε έξω από τα ουρλιαχτά των κοριτσιών και της κοπέλας. Ακούγαμε φωνές και ουρλιαχτά και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όταν μπήκα το σπίτι ήταν γεμάτο αίματα. Στην κουζίνα που έγινε το κακό γινόταν υπήρχε λίμνη αίματος....», έλεγε ένας από τους γείτονες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη! "Ο ένας είναι ο..."

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την κοπέλα στο Νοσοκομείο.

Εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, έχοντας μια μεγάλη μαχαιριά στο θώρακα (έχει 5- 7 μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά) και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η άτυχη κοπέλα μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν στο σπίτι γιατί βοηθούσε τα κοριτσάκια της φίλης της στο διάβασμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος στον Κριό: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share