Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: 63 συλλήψεις στα αεροδρόμια για πλαστογραφία!

Πρόκειται για 40 άνδρες και 21 γυναίκες και 2 ανήλικοι

24 Σεπτεμβρίου 2018 15:11
Κρήτη: 63 συλλήψεις στα αεροδρόμια για πλαστογραφία!

Πρόκειται για 40 άνδρες και 21 γυναίκες και 2 ανήλικοι ηλικίας από 18 έως 53 ετών που συνελήφθησαν, κατά το χρονικό διάστημα 17.09.2018 έως και την 23.09.2018, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» και στο Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας «Β. Κορνάρος».

Σε έλεγχο που τους έγινε από τους αστυνομικούς όλοι τους επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Δανία, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Ιράκ, Λεττονίας, Σουηδίας, Αλβανίας, Αργεντινής, Ερυθραίας Πακιστάν, Σλοβακίας, Τσεχίας και Αυστρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό ευρωπαΙκές χώρες. Οι συλληφθέντες οδηγηήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.

Συνελήφθησαν, επίσης τρεις αλλοδαποί για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία στο Ηράκλειο και δύο ακόμη αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανσέληνος στον Κριό: Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Η σύλληψη έγινε όταν οι αλλοδαποί επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία και Ιταλία Πρόκειται για έναν 44χρονο και δύο 36χρονους οι οποίοι προσπάθησαν να διευκολύνουν την έξοδο σε έναν 23χρονο και μια 28χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη! "Ο ένας είναι ο..."

Ο 44χρονος με τον 36χρονο συνοδεύοντας τον 23χρονο επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ινδίας προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδο του από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Ο δεύτερος 36χρονος συνοδεύοντας την 28χρονη με το ανήλικο τέκνο της, παρουσιάζοντας τους ως οικογένεια του, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γερμανίας. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 36χρονος προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην 28χρονη με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα για Γερμανία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share