Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για βιασμούς γυναικών! (photos+video)

Κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις...

21 Σεπτεμβρίου 2018 13:34
Λαμία: Στα δικαστήρια ο 34χρονος που κατηγορείται για βιασμούς γυναικών! (photos+video)

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 34χρονος Λαμιώτης που κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις σε βάρος τριών γυναικών, πέρασε την πόρτα των Δικαστηρίων Λαμίας.

Το κατηγορητήριο είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά τις αποκαλύψεις δύο γυναικών από τη Λαμία, που φέρεται να κακοποιήθηκαν κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο στο παρελθόν.

Μάλιστα, η μία από τις δύο, τότε, ήταν ανήλικη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή την ημέρα κλείνει οριστικά το Mega μετά από 28 χρόνια λειτουργίας!

Στην είσοδο των Δικαστηρίων οι δημοσιογράφοι επέμειναν στην ερώτηση «αν έχει μετανιώσει κι αν ζητάει συγνώμη», ενώ ο ίδιος παρέμεινε σκυφτός κι αμίλητος.

Υπενθυμίζεται ότι, η 40χρονη κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο σπίτι του 34χρονου κατηγορούμενου από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, έζησε εφιαλτικές ώρες μέσα στο σπίτι του, όπου την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη. Το πρωί της Πέμπτης η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της και μία φίλη της στη Γαλλία και να τους εξηγήσει τι συμβαίνει.

Ο πατέρας της ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι το πρωί του Σαββάτου, δίνοντας τέλος στην περιπέτεια της 40χρονης, η οποία ήταν φανερά σοκαρισμένη από τα όσα είχε περάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι κομπλεξικοί του ΣΚΑΙ νομίζουν ότι μιλήσουν στην Τατιάνα Στεφανίδου θα μολυνθούν!

Πηγή: LamiaReport.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share