Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος

Τι συνέβη;

20 Σεπτεμβρίου 2018 15:01
Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος

Οι περιπέτειες της αυτοδιοίκησης στον δήμο Ζαχάρως, δεν έχουν τελειωμό.

Ο άνθρωπος που αναπλήρωσε τον Πανταζή Χρονόπουλο, εκλεγμένο δήμαρχο που τελεί εν αργία, ο Νίκος Φάμελος, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος λόγους υγείας, σύμφωνα με το ilialive.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε την βόμβα το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το νέο "καυτό" ζευγάρι της ελληνικής showbiz! (video)

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο επικρατέστερος για τη θέση του δημάρχου είναι ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος Νίκος Χαραλαμπόπουλος, που ήταν αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος μετά τις εκλογές.

Αναμένεται να προταθεί από την παράταξη «Δυναμική Πρωτοβουλία» του Πανταζή Χρονόπουλου.

Η παράταξη συνεδρίασε με τον απερχόμενο δήμαρχο Νίκο Φάμελο για να τους ανακοινώσει την εξέλιξη αυτή και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.

Ξεκαθάρισε πως έως το τέλος της θητείας θα βρίσκεται κοντά στην παράταξη, ωστόσο δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το έφαγαν το παιδί μου… Το παιδί μου»: Συγκλονίζει η μητέρα της 33χρονης δικηγόρου που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά!

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί και η επιλογή του Νίκου Χαραλαμπόπουλου, με την εκλογή του μέσα από τη διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις με συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share